Cine este White Car? Albă ca Maşina este draga mea Sanderuţa. La toamnă împlineşte cinci anişori. Ştiu că pentru o maşină cinci ani de viaţă înseamnă foarte mult. Chiar mai mult decât la unele animale, de exemplu la câini. Teoretic, trebuie să fie bătrână şi hăndrălită. Dar maşinuţa mea e una deosebită, magia cu care a apărut o face să rămână la fel de frumoasă şi imaculată. O iubesc la fel de tare ca acum cinci ani, mai ales pentru modul şi clipa în care a apărut. A intrat în viaţa noastră, a familiei mele, într-un moment cu totul special. Să vă povestesc despre ce e vorba!

Sandero1În toamna lui 2008, ca reprezentant al firmei unde lucram şi lucrez încă, am participat la o campanie de achiziţii pentru produse software. Tichetele care ajungeau la mine, în calitate de achizitor, le răzuiam şi codurile lor le introduceam pe site-ul campaniei. Până la finalul acesteia mi-au trecut prin  mână 15-20 de astfel de tichete. S-a terminat campania. M-am gândit aşa în treacăt de câteva ori la premiu, ce ar fi dacă…, dar mi-a trecut repede, şansele erau aşa de mici! După câteva zile încep să sune telefoanele. Nu ştiu cum au făcut organizatorii tombolei, dar de câte ori mă căutau nu mă găseau în birou. Cum eram obişnuit să fiu sunat de către aceştia pentru a mi se prezenta anumite produse şi campanii, nu mi s-a părut nimic special. În sfârşit, m-au prins la telefon, şi am aflat cu stupoare că am câştigat premiul cel mare, o maşină Dacia Sandero Laureate, albă, full option, varianta de 10.000 euro. A fost foarte amuzant momentul de la telefon, în primă fază am crezut că îmi fac colegii vreo farsă. Ca să fiu sigur că nu e vreo păcăleală le-am cerut un email în care să mă anunţe oficial despre premiu, iar eu mi-am cenzurat bucuria până la recepţionarea mesajului. E evident că după am dat buzna peste şefii mei şi astfel frumuseţea de maşină a ajuns la mine.

Aşa a intrat Albă ca Maşina, Sanderuţa mea cea dragă, în familie. Dar povestea nu se termină aici. În aceeaşi săptămână, în care maşina a ajuns fizic la mine, după patru zile s-a născut fetiţa mea cea mică, Maria. Departe de a fi nişte bigoţi, totuşi nu am putut să nu considerăm că maşina este un dar special în cinstea naşterii Mariei. De aceea această maşină ni s-a lipit de suflet.

Recunosc. Ca orice bărbat, pe stradă, mai întorc ochii după câte o frumuseţe de …., nu la femei mă gândeam ci la maşini. Mai întorc capul după câte o maşină frumoasă, doar atât. În sufletul meu cea mai importantă rămâne Sanderuţa.

logo_marcaDacă tot este ea my special White Car, m-am gândit să îi găsesc pe cei şapte piticuţi, Seven_Drive, care să mă ajute să am şi mai multă grijă de ea, să aibă cu cine se conversa atunci când nu este cu mine, prin ei să mă cheme dacă are nevoie de ajutor. Între noi fie vorba, să nu mă audă scumpa de maşină, mai am un motiv pentru care îi tot caut pe cei Seven_Drive. Eu sunt o fire mai geloasă, şi nu aş suporta gândul să mi-o ia altcineva. Astfel cu ajutorul piticuţilor SevenDrive pot şti în permanenţă unde se află şi dacă cineva a îndrăznit să mi-o ia. Dar vă rog să nu îi spuneţi asta!

Am căutat peste tot, am întrebat în stânga şi în dreapta, de unde să îi iau eu pe toţi cei şapte piticuţi? Când dădeam de urma lor nu erau toţi, ba lipseau doi, ba trei. După multe căutări am reuşit să îi găsesc pe toţi şapte într-un singur loc. Unde credeţi că i-am găsit? Pe cei Seven_Drive i-am găsit la SevenDrive. Ce bucurie pe mine şi pe my special White Car! Am fost împreună cu ea la sediul SevenDrive să îi cunoaştem pe piticuţi, şi să-i întrebăm dacă vor să vină la noi. Au ieşit toţi piticuţii în întâmpinarea noastră, s-au desfăşurat în jurul Albei ca Maşina şi au început să o studieze aruncându-şi priviri numai de ei înţelese. După un timp s-au strâns toţi grămadă, au şuşotit ce au şuşotit, apoi au venit către mine. Unul din ei, ce părea că este şeful, a ieşit în faţă şi mi-a spus foarte serios că toţi o plac pe Albă ca Maşina şi sunt de acord să vină cu noi. Cât ne-am mai bucurat, şi eu, şi Sanderuţa. După ce ne-am strâns mâinile, a venit timpul să ne cunoaştem mai bine şi să stabilim sarcinile pentru fiecare piticuţ în parte.

sevendrive_banner_biIată componenţa trupei SevenDrive:

Piticuţul nr. 1 numit „Localizare GPS”: rolul lui este să ştie în permanenţă unde este Sanderuţa mea, indiferent dacă este în mişcare sau în repaus, dacă este parcată la domiciliu sau la firmă, în service sau la soţie. Din prea multă dragoste pentru maşinuţa mea, nu i-am dat-o niciodată soţiei să o conducă. Acum, cred că pot să i-o dau mai uşor. Şi chiar dacă mă sună să-mi spună că este la spălătorie, eu pot să verific repede dacă maşinuţa mea se bălăceşte în vreun lac bucureştean sau chiar este la curăţat.

Piticuţul nr. 2 numit „Sumar zilnic şi trasee”: rolul lui este să mă ţină la curent cu obiceiurile mele de condus, să mă avertizeze câte ore am condus, câţi kilometri, consumul de combustibil, trasee, viteză maximă, într-un cuvânt cât de obosită este maşinuţa mea într-o zi. La fel şi dacă ajunge pe mâna soţiei, mai ales că ea este cam vitezomană sau s-o trag de mânecă dacă se bagă prin zone aglomerate şi îmi oboseşte inutil maşina.

Piticuţul nr. 3 numit „Alertă, stare maşină”:  rolul lui este să te avertizeze când motorul s-a oprit, când a pornit, dacă cineva îţi remorchează maşina, dacă se pierde contactul cu ea. Iar mă gândesc la soţia mea, îi dau maşina să ducă până la soacră-mea, şi piticuţul mă anunţă: motor oprit, motor pornit, motor oprit, motor pornit. Frate! Ce îi faci sărmanei mele maşini, ce ai cu motorul ei!!!

Piticuţul nr. 4 numit „Geofencing”: ăsta e frate vitreg, născut prin America şi crescut la noi. Rolul lui este să te anunţe dacă maşina iese din zona prestabilită. De ce râdeţi? Că mă gândesc tot la soţie? Păi ia gândiţi-vă că la meciul cu Ungaria de la Bucureşti avem 3-0 la pauză şi berea s-a terminat. Te rogi de soţie să ia maşina şi să ducă până în hipermarket să mai cumpere nişte bere. Te aşezi satisfăcut în fotoliu aşteptând repriza a doua şi soţia cu berea. Sună telefonul şi piticuţul îţi spune că maşina nu s-a dus la hipermarket ci a luat-o spre socră-mea. Dacă ştii cum stă treaba suni un prieten şi aşa mai ai o şansă să mai prinzi o bere până la sfârşitul meciului

Piticuţul nr. 5 numit „Mentenanţă”: ăsta e bun de tot, rolul lui e să îţi amintească când îţi expiră poliţele RCA şi CASCO, când îţi expiră ITP-ul, Rovinieta. Hai recunoaşteţi, câţi din voi aţi condus maşina cu ITP-ul expirat?

Piticuţul nr. 6 numit „Caută maşina”: rolul lui este să te ajute să găseşti maşina prin parcări supraaglomerate. Aţi păţit-o şi voi!

Piticuţul nr. 7 numit „Trimite locaţia”: rolul lui este să transmită prietenilor locaţia maşinii tale. Pleci în vacantă în gaşcă, cu prietenii, şi din diverse motive eşti pe şosea înaintea lor. Le dai un sms şi apoi îi aştepţi.

Şapte piticuţi, unul mai grozav decât celălalt. Precişi, discreţi, grijulii, ordonaţi. Iată la ce sunt buni cei şapte piticuţi de la SevenDrive. Ei îmi vor face viaţa mai liniştită, şi vor avea grijă de frumoasa mea White Car.

Cu SevenDrive ai singurul pachet din România care te ajută să comunici simplu cu maşina ta, şi merită un mare LIKE.

Un mic dispozitiv s-a ataşat în maxim 5 minute la calculatorul de bord al maşinii, şi toate grijile mele s-au evaporat. Pot să îmi duc liniştit mai departe povestea de iubire cu draga mea Sanderuţa.

 


 

Articol scris pentru Blogalinitiative şi SevenDrive.

6 Comments

  1. Ma bucur ca ai intrat la mine pe site si mi-ai dat ocazia sa descopar articolul tau! Este foarte buna! Bafta si tie!

  2. Felicitari pentru articol. Pachetu Seven Drive este dedicat persoanelor care au bani si nu au ce face cu ei, asta inseamna un pachet dedicat pasionatilor de masini.

    • Da, e un pachet interesant, doar pentru cei care îşi iubesc foarte tare maşina! 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »
%d blogeri au apreciat: