O nouă divă şi-a făcut apariţia în celebra familie plină de artişti. Familia Allview îşi măreşte echipa talentată. Noua divă are numele de scenă „Viva D8„. Cu trăsături frumoase datorate unui display IPS, cu priviri languroase din unghiul sporit de vizualizare, cu ochii mari şi atrăgători de 7.9”, Viva D8 este o apariţie surprinzătoare. Are toate atuurile, toate dotările necesare pentru ca să te pună pe jar. Indiferent cum o priveşti, indiferent cum valsezi în jurul ei, cu cele două camere foto diva nu are ochi decât pentru tine. Şi pe lângă toate aceste forme de prezentare, de parcă nu ar fi fost de ajuns, diva e cea mai credinciosă dintre toate apariţiile scenice. Cu bateria de 4000 mAh, orele petrecute cu diva par nesfârşite preludii de îndrăgostiţi!!!

Viva D8

3G, GPS, Bluetooth… sunt câteva din farmecele cu ajutorul cărora diva te prinde în mreje şi te ţine în contact cu mediul înconjurător. Creieraşul Dual Core de 1.3GHz face ca toate gândurile ei să curgă fluent şi rapid. Şi îi plac jocurile… şi te vei bucura de jocuri împreună cu ea.

Viva D8 Allview

„Noua tabletă din gama Viva lansată astăzi (30 ianuarie 2014) oferă performanţă optimă şi portabilitate la un preţ accesibil. Dotată cu un display de dimensiuni ideale si compatibilă cu Smart2View, Viva D8 reprezintă o alegere inspirată”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Tableta Allview Viva D8 poate fi achiziţionată din magazinele partenere la pretul de 649 lei.

2 Comments

  1. Ma intreb daca mi-as putea scrie articolele pe blog de pe o asemnea tableta. este ieftina in comparatie cu altele. Sau amcar sa pot scrie, punct si sa descarc atunci cand ajung accasa. ca de aratat, arata bine. Am sa te anunt, Adian, cand se va sfarsi pentru mine era carnetelului din metrou. Multumesc pentru informatii.

    • Mă bucur că am putut să îţi dau informaţii utile. Deşi… am câteva poveşti frumoase scrise în ultimele săptămâni!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »
%d blogeri au apreciat: