Barcelona. 25 febrer 2014. Allview llança un nou producte en una selecció gala!

Când spui Barcelona la ce te gândeşti? Cei mai mulţi dintre noi se gândesc la simbolurile capitalei catalane. Cine nu a auzit de Gaudi şi de uimitoarea sa “lucrare” La Sagrada Familia? La Rambla cu al său temerar Don Cristobal Colon, Montjuic cu vederile sale spectaculoase asupra oraşului, Joan Miro, Pablo Picasso, Palau Guell şi altele. Dar când spunem Barcelona, 25 februarie 2014, la ce ne gândim? Ne uităm repede pe calendar şi vedem că 25 februarie este într-o marţi. Ca microbiştii, oare la ce ne putem gândi? Evident că ne putem gândi la Liga Campionilor, la Camp Nou, la o înfruntare între extratereştrii Barcei şi o altă forţă a continentului, o confruntare în mijlocul căruia îl regăsim pe Lionel Messi. Ei bine, nu despre cei menţionaţi este vorba, ci despre o nouă lansare Allview.

În cadrul unui eveniment european foarte important, mă refer la Mobile World Congress – un eveniment dedicat tehnologiei mobile, Allview şi-a lansat un nou produs. Un nou “transfer” de marcă în Team-ul Allview, un “jucător” cu nume de cod “Viper” şi cu “S” pe display. Cu un “S” ce reprezintă câteva calităţi atât de căutate de utilizatori: Slim (design), Splendid (display), Super rapidă (procesare), Spectaculoase (fotografii), Sporită (conectivitate), Sunet (excelent), Simpatice (funcţii). Într-un astfel de “campionat” dinamic şi puternic, cum este cel al tehnologiei mobile, nu poţi exista, nu poţi rezista decât cu un “lot” puternic şi bine “realizat”. Cu fiecare nouă lansare, Allview devine un competitor din ce în ce mai important.

„Suntem bucuroşi să fim prezenţi pentru al treilea an consecutiv la cel mai important târg de IT&C din Europa. Cu o săptamână în urmă am dus gama de Single SIM la un alt nivel, prin lansarea smartphone-ului X1 Soul Xtreme. Astăzi este rândul gamei Dual SIM să primească un vârf de lance, un smartphone performant, compatibil cu tehnologii de ultimă oră şi adaptat necesităţilor de zi cu zi ale consumatorului modern.”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Să trecem în revistă câteva din calităţile noului produs de la Allview – smartphone-ul V1 Viper S. Viper are un procesor Qualcomm Snapdragon Quad Core cu frecvenţa de 1.4GHz, memoria RAM de 2Gb, este echipat cu un display de 5″ IPS HD, are două camere foto, 13Mp respectiv 5Mp. Este compatibil cu tehnologiile NFC şi Miracast, iar datorită bateriei de 2500mAh asigură o autonomie de până la 9 ore în convorbire.

ViperS

Şasiul intern al lui Viper S este construit din magneziu, astfel că oferă o rezistenţă mecanică şi o rigiditate mai mare, în condiţiile în care păstrează o greutate scăzută. Grosimea de 8.9mm iar greutatea de numai 143 grame făcându-l uşor de manevrat. Producătorul oferă 2 capace de schimb în culorile alb sidef şi galben.

Cu ajutorul amplificatorului audio Yamaha şi a sistemului DTS, Viper aduce un sunet excelent. În plus, cele două microfoane cu funcţie de atenuare zgomot au rolul de a genera un sunet atât de clar încât ai impresia că interlocutorul se află lângă tine.
Sunet-excelent_Viper

Sunt convins că v-au atras atenţia acele Funcţii Simpatice, totodată şi utile. Turn to mute: când te sună cineva poţi trece telefonul pe silent aşezându-l cu faţa în jos. Buton de shortcut-uri: un buton de shortcut, aflat pe ecranul telefonului, te duce către o serie de funcţii – Home, Back, History, Meniu contextual şi Blocare telefon. Guest mode: o funcţie ce permite partajarea telefonului cu alţi utilizatori, cu ajutorul căreia poţi seta un ecran Home pentru un invitat. Astfel are acces numai la anumite aplicaţii. Daydream: poţi transforma telefonul într-o ramă foto digitală.

Este suficient să intraţi pe site-ul producătorului Allview pentru a descoperi şi restul calităţilor acestui smartphone: V1 Viper S.

Noul smartphone poate fi achiziţionat din magazinele partenere începând din luna aprilie, la preţul de 1.299 lei.

7 Comments

  1. Promite multe acest telefon! Am avut un Samsung Galaxy S4 pe care l-am vandut – se aseamana f mult + ca are 2 simuri. nu ma deranjeaza ca are un porcesor mai slabut si un disply cu o rezolutie “mai mica” – desi este arhisuficienta. De abia astept sa vina pe stoc sa il pot cumpara! Felicitari celor de la Allview!

    • Ai luat o decizie foarte bună. Îţi mulţumesc pentru comentariu.

  2. Daca as avea banii, in clipa aceasta mi-as cumpara frumusetea asta. Imi place numele, imi place aspectul, imi place inteligenta lui…

  3. In raport cu dotarile si performantele, pretul de lansare este cit se poate de rezonabil. Cred ca Allview va da o lovitura, cu acest telefon.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »