Deşi sunt aproape trei ani de când stadionul “National Arena” a fost inaugurat, aseară am fost  pentru prima oară să îl văd şi să mă bucur din tribunele sale de un meci de fotbal. E un stadion superb, iar la un meci al naţionalei atmosfera este incendiară. Aseară am anulat embargoul asupra arenei, în cinstea alegerii unui nou preşedinte la Federaţia Română de Fotbal. Sunt convins că nu va trece mult până vom scăpa şi de Piţurcă, de data asta definitiv, va intra în istorie fără drept de come-back. Ajunge, e prea urât fotbalul “dirijat” de el!

De meci nu are nici un rost să “vorbesc”. A fost doar un amical de lux cu o naţionalâ frumoasă, puternică, o echipă ce îl are la mijloc pe cel mai bun, cel mai spectaculos fotbalist al planetei… Lionel Messi. Îi lipseşte doar un titlu mondial cu naţionala pentru ca toţi specialişti să înceteze a mai face clasamente. Am asistat la o atmosferă frumoasă, cu tribunele plutind în valuri şi fluturând steaguri tricolore. Îmi închipui ce va fi la toamnă în debutul preliminariilor pentru Campionatul European din Franţa 2016. Primele meciuri de acasă, pe National Arena, vor fi cu Ungaria şi Irlanda de Nord.

NationalArena

La finalul amicalului eram deja cu gândul la primul meci oficial al sezonului de pe teren propriu, la meciul din toamnă cu Ungaria. La revedere, Argentina! Te aşteptăm nerăbdători, Ungaria!

Vă rog să vă ridicaţi în picioare, se va cânta Imnul României!

 

 

 

Alte articole asemănătoare:

 

 


8 Comments

 1. Ei bine, ultima oara cand am fost pe un stadion a fost in copilarie, ma ducea tata la fotbal. Recunosc ca imi placea, intre timp insa am pierdut gustul. Ai dreptate, stadionul e frumos, imi inchipui parca atmosfera.

  • Nici eu nu mai fusesem de ceva timp pe stadion. Din cauze de Gigi, Naşul, Corleone, clanul Piperiştilor etc.
   Poate se mai curăţă fotbalul românesc de mizerii şi revine lumea la stadion.

 2. Frumoasă relaxare, ieşire din cotidian sau cum vrei să-i spui.
  N-au jucat prea rău ai noştrii, de această dată! 🙂

  • Sper să joace altceva când vor începe meciurile oficiale. Aştept cu nerâbdare…

 3. Mă bucur că ai asistat la o asemenea manifestare. O prietenă de.a mea a fost anul trecut şi chiar mi-a trimis un filmulet cu bucuria ei înregistrată pentru eternitate. Pe Piţurcă mi l-aş dori şi eu ieşit din peisaj.

  • Nu mai are mult Piţurcă şi scăpăm de el. Dacă nu acum, peste doi ani va fi istorie!
   A fost o atmosferă frumoasă, iar la un meci oficial va fi extraordinar.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »