Recomandările mele pentru acest week-end în “Recomandările săptămânii“:

 

 • Dana Licuriciul cu articolul “1 copil 1 an 1 vis” – despre dorinţa de a fi părinte, despre momentul când ţi se cuibăreşte în suflet şi în minte acest vis: “De vreun an tic tacul e cel mai puternic zgomot pe care il aud in urechi. E cel mai dulce vis care imi umple noptile. Imi doresc un copil, mai ales cand il vad pe Mr SF cum se uita cu ochii plini de lumina la nepoteii nostri si ar fi in stare sa renunte la mancare si la somn numai ca sa le stea in preajma.”

 • Sonia cu articolul “Re(nume)” – despre nume şi renume: “Astăzi mi-am sunat mama. Nimic neobișnuit. Poate doar întrebarea pe care i-am pus-o și la care vroiam neapărat un răspuns. Cum mi-a ales numele? De ce nu am întrebat până acum, nu știu (sau poate că am întrebat și am uitat ce mi-a spus?). Ce m-a apucat tocmai acum să am asemenea neliniști?”

 • SuperBlogul lui Mihnea cu articolul “Dar din suflet” – despre o aniversare, şi despre un gest frumos ce a provocat întâi uimire, apoi zâmbete: “Îmi umplu braţele cu frumoasele mele buchete şi bat la câteva uşi din jur, dăruindu-le câte unul. Aveam mai multe decât vecini pe-acasă, şi de aceea trec mai departe. Ies frumos pe stradă şi ofer un buchet, fiecărei doamne ce se nimerea să treacă pe-acolo.”

 • Denisa Aricescu cu poezia “Sunetul din mine” – despre starea aceea specială…:
  “Azi, tot ce simt e diferit,
  de la emoţii la chemare…
  O melodie-a rupt tăcerea
  şi m-a împins către visare…”

 • Psipsina cu articolul “când plouă la cannes” – despre trecut şi falsele iluzii: “câteva secunde liniştea deveni şi mai grea. apoi o văzu. în spatele lui, cu machiajul prelins pe obraz ca un clovn plouat, cu părul pe jumătate desprins din coc, adele îl privea cu ochi de ceară. mirosea a prea mult alcool, a bărbat străin, a trecut şi a false iluzii.”

recommend
Sursa Foto

Apropos, vouă nu vă lipseşte Irealia?

Până săptămâna viitoare vă doresc un week-end minunat!!!

7 Comments

 1. Mulțumesc Adrian. Pentru recomandare și pentru recomandări. Citisem doar o parte din articolele pe care le-ai amintit tu.
  Și mie îmi lipsește Irealia. Dar se va întoarce din vacanță cu tolba plină de povești. 🙂

 2. sărumâna de nominalizare. prea mult lăsată deoparte povestea aceasta va fi terminată cândva, îmi tot promit, acum o spun şi “oficial”, aici, la tine. 😳

 3. Ma laudam ca voi trece pe la toti prietenii si cunoscutii din online acum, ca am laptop si pot sta mai mult pe net. Nu am reusit inca… Toata saptamana a fost nebunie la mine… Ba am fost plecata cu treaba prin Bucuresti, ba am avut casa plina de musafiri, asa ca profit de recomandarile voastre pentru a incepe de undeva…

 4. Adrian,. multumesc frumos de recomandare, bebele meu deja e cunoscut in cercul nostru virtual ina din stadiul de dorinta, hihihi…
  Vad ca ne invartim prin aceleasi locuri si citim aceiasi oameni 🙂

 5. Mulţumesc frumos, Adrian! Mi-am amintit văzând ce idei frumoase erau la fundaţia pe care am reconmandat-o. Primele două recomandări le-am citit şi sunt perfect de acord cu tine. Acum fug şi la celelate. O săptămână frumoasă!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »