Recomandările mele pentru acest week-end în „Recomandările săptămânii„:

 

 • Centurion cu articolul „Zeii l-au creat pe om sau omul şi-a creat zeii?” – despre întrebări fără răspunsuri: „Acum, pentru a concluziona, cel puţin din punctul meu de vedere, aş spune că m-a uimit oarecum afirmaţia lui A. Einstein, religios în felul său, totuşi considerat de unii teologi drept un agnostic, după care: “Cu cât studiez ştiinţa, cu atât cred mai mult în Dumnezeu”.”

 • Maria Calin cu articolul „Între oglinzi paralele” – o călătorie prin propria „imagine”, trecut, prezent, amintiri, şi oglinzi ciobite sau indiscrete: „Nici Maria nu mai suportă oglinzile. Cele adevărate nu pot ascunde primul rid, primul fir de păr alb, ultima deziluzie desenată amar în colţul gurii. Nu mai crede nici în vise, nici în ceea ce reflectă ochii ce-o privesc. Şi ei la rândul lor s-au oglindit în ochii ei, obosindu-i retina cu atât EU fals.”

 • Sonia cu articolul „Dileme” – despre dileme, priviri furişe, confirmări fericite, o dublă recomandare, pentru mamă şi fiică, două bloggeriţe talentate: „A scris astăzi Anca un articol despre copii și educație. Ei bine, când propriul meu copil scrie despre așa ceva, fac ochii mari și citesc cu atenție sporită. Ce dacă este doar un exercițiu de imaginație în care copilul, ajuns acum om mare, punctează câteva repere din educația viitorului său prunc (care când va fi să fie, ar fi de preferat să fie pruncă)?”

 • Cristian (Dana Lalici) cu articolul „Rana din război” – poveşti din aşternut spuse tinerelor doamne/domnişoare: „Cand am intrat in asezare totul parea pustiu.. am inaintat cu grija..chiar nu misca nimic..Mirko fredona o melodile sarbeasca. Am mers incet pana in centrul satului si deodata ne-am trezit cu ei pe cap. L-am vazut pe Mirko cum descarca arma in burta unui somalez ce se napustise spre el cu o maceta. Din tufisurile din fata se auzeau focuri de Kalashnikov.”

 • Adriana Tîrnoveanu cu articolul „Declar pierdută, viitor găsită!” – despre Zoe şi fuga ei, despre căutare, solidaritate: „Toată lumea ştie deja că mi-am pierdut câinele. A fugit pe sub gard, ca o fată rea ce e, lăsându-ne trişti şi prinşi în căutări febrile, deja. După ce a trecut şocul, am încercat să ne adunăm într-o acţiune de căutare organizată. Hai da, deh! Mai organizaţi ar fi purecii, la un miting al păstrării dreptului de a ne ciupi, decât noi.”

 • Ruxandra cu articolul „Cum mi-am concediat asistentul” – despre o aniversare ratată, şi amuzantă… pentru spectatori: „Azi am implinit 37 de ani. Azi mi-am concediat asistentul (secretarul). De ce am făcut-o? Era ziua mea. Împlineam 37 de ani şi, să zicem, nu mă simţeam chiar aşa de bine. În acea dimineaţă, când m-am trezit, am mers la bucătărie să beau o cafea, aşteptându-mă ca soţul meu să îmi spună: La mulţi ani, iubito!. Dar nu mi-a zis nici măcar bună ziua… (ce dobitoc).”

recommend
Sursa Foto

Încurajaţi-l pe Radu Ţuglea în cursa neoficială de 5000m de la Mamaia!

Până săptămâna viitoare vă doresc un week-end minunat!!!

20 Comments

 1. Multumesc, Adrian!Sa stii ca mi-am reconsiderat pozitia.De ceva vreme…cred in vise.Visez, apoi desenez in eter cu degetul inmuiat in cuvinte.
  Va fi un weekend deosebit cu gandul alaturi de Elly si Radu.Tu vei fi cu noi.

  • Foarte frumos! Bine ai venit în club, în CVI, clubul visătorilor incurabili! Ai sugerat şi sigla. Un deget care trasează în eter, şi în jurul lui cuvinte se proiectează…

 2. Multumesc de incitarea la incurajari, dar organizatorii nu mi-au dat voie sa alerg.
  Asa ca am compensat si am mers 14 Km pe jos.
  Elly&comp (echipa 3) au terminat la mustata pe locul doi.
  Sper ca si incurajarile de pe margine (de la mine) au contat.

  • Bravo, Radu! Sunt mândru de tine! Mi-ar fi plăcut să parcurgem împreună această distanţă. Genul ăsta de competiţii sportive, în care să fie implicaţi şi bloggeri, mă atrage. Voi urmări atent de acum încolo aceste manifestări. Vreau să particip activ!!!

  • Mama, 14 km!!!.Eu nu am mers intro saptamana atat.Bravo, Radu!Si felicitari lui Elly.Sunt mandra de voi.

  • Cu multă plăcere, Ruxandra! Am un singur regret, că nu am fost de faţă la această aniversare, doar ca simplu spectator, evident!!! 🙂
   Şi mai am o curiozitate: există şi un prolog la această aniversare?

   • Nu exista, desi pe mine ma mancau degetele sa creez (pura imaginatie) si o continuare.

 3. Adrian, mă simt onorată. Mulţumesc din suflet. Vroiam să-i urez şi eu succes lui Radu, dar aflu acum…că a fost cu deranj. În rest, mă bucur să ştiu că am parcurs, din întâmplare, şi bloggerii recomandaţi de tine.

  • N-a fost nimic gresit, pur si simplu acestea sunt regulile, competitia a fost internationala, de mare amploare.
   Si sa stii ca m-am simtit bine.
   Nu puteam sa ma duc eu acolo sa le dau peste nas, adica sa castig. 🙂

 4. Ah, am uitat de planul meu blogosferic si nu am mai recomandat articole… Poate si pentru ca am citit dezordonat, poate pentru ca m-am axat pe scris si mi-a fost greu sa gestionez trei bloguri… 🙂

 5. Pingback: Recomandarile zilei: linkuri recomandate | Blogatu

 6. Salut. Am ajuns pe pagina ta si am vazut ca e foarte valoroasa si are lucruri utile.
  Da-mi voie sa prezint si eu despre un magazin pe internet cu lucruri foarte ieftine: Aliexpress
  pareri. Cred ca aiaflat deja de el. Multumesc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »
%d blogeri au apreciat: