Luni. O nouă săptămână. În prima zi muncesc de acasă. Multă agitație, mult zgomot care…
Partea I: "Apocalipsa după Georgel", despre gândurile lui Georgel aici. "Werner? Unde ești Werner?" Se…
Cuvintele. Încerc să îmi aduc aminte cuvintele... În primul rând cuvintele. Sunt șoapte. Timide. Între…
Partea I: Georgel. Tresare. E a nu știu câta oară când tresare speriat. Țipătul ăsta…
Gândurile mi se învălmășesc spre tâmpla stângă. Fruntea se înclină ușor spre inerția brațului ce…
View Comments
muzica populara ne defineste ca popor. oricat ar vrea unii sa se ascunda, asta e muzica noastra de suflet. iar locurile de la tara reprezinta originea noastra, nu cred ca mai intai au fost orasele si apoi satele, ci invers :)
Cântecul este definitoriu pentru tăranul român. Prin cântec tăranul îşi mărturiseşte cele mai profunde trăiri după cum spunea Grigore Leşe. Iar noi, chiar şi la oraş, suntem doar nişte tărani români!!!
Legatura cu satul exista in continuare in multi dintre noi si cred ca sunt multi care isi doresc ca la pensie sa fie la tara si nu cu telecomanda in mana intre betoane.
Chiar daca in prezent satele noastre mai au mult ca sa devina sate europene, din punct de vedere al utilitatilor, pe teren lucrurile incep sa se schimbe in bine. Sunt multe case la tara unde se vede ca din cand in cand se deschide poarta.
Mai Adrian, cu cat te citesc mai mult cu atat am impresia ca imi citesti in gand si suflet... bine ca nu am facut si eu un blog ;)
Sincer... iti mai aduci aminte decate ori ai ramas sa casti gura la ce vorbeu batranii? ce frumos, iubeam sa stau sa ascult toate stiuturile lor. Morometii epic
Tot ce ai în suflet merită scos la iveală. Dacă nu ai un blog, te încurajez să îţi faci. Te vei simţi extraordinar aşternând pe blog gândurile tale.
Cum să nu îmi aduc aminte! Eram un ascultător fascinat. Sorbeam poveştile ce se spuneau în jurul meu. Te mai aştept şi altă dată.