Ne-am cunoscut acum 15 ani la o mică petrecere dată de viitoarea mea soţie. Gaşca de fete terminase facultatea şi se organizase un mic foc de tabără pe balconul apartamentului. Evident că focul era alimentat de un teanc mare de cursuri. Tulceancă de fel, născută la marginea Deltei, fără să ştiu dacă are în sânge ceva de rusoaică pot spune că frumoasa blondă cu ochii iscoditori părea evadată din romanul lui Gib Mihăescu. Ne-am revăzut de câteva ori în următorii 2-3 ani după care firesc a intrat în gaşca noastră.

Aceeaşi gaşcă cu care de peste 10 ani ne petrecem împreună sărbători, revelioane şi vacanţe. Între timp a devenit soţie şi mamă a doi băieţi, adică viitoare soacră cu două nurori. Am tot încercat să o convingem să mai încerce odată, poate iese şi o fetiţă, dacă nu… asta este!!!!, oricum sună aşa de frumos “soacra cu trei nurori”!!! Liliana este o femeie puternică, ambiţioasă, familistă convinsă şi cu un mare respect pentru partenerul de viaţă. Naşa mare, aşa cum o mai alintăm câteodata, ea a devenit naşa naşului meu, şi într-un mod simbolic o pot considera chiar naşa mezinei mele Maria.

Duminică suntem invitaţi la ziua ei de naştere, iar acest mesaj e modul meu prin care îi transmit un mare şi cald “LA MULTI ANI”!!!

Flori de câmp

Author

2 Comments

 1. Iti multumesc inca odata pentru mesaj.

  Mi-a dat un sentiment foarte frumos chiar daca implinesc o varsta care ma pune pe ganduri.

  • admin Reply

   Îţi doresc să transformi gândurile (oricum or fi ele) în fapte cât mai frumoase pentru familia ta.
   Adrian

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »