Edifier, Edifier, Edifier… Cum sună acest cuvânt! Pronunţaţi-l cu atenţie, veţi constata că nici nu s-a stins sunetul şi simţiţi deja cum se înfiripă o conexiune între creier şi inimă. Îţi dă senzaţia unei chemări! O chemare hotărâtă, plină de înflăcărare ce îşi aruncă ecoul în eter… fire, fire, fire! Cu siguranţă nu l-aţi mai auzit până acum. Nici ecoul, nici numele strigat. Edifier este sinonimul pentru pasiune. Nu îl căutaţi în personajele preferate de pe micul ecran, nu îl veţi găsi într-un rol de seducător fumând îngândurat în aşteptări acompaniate de pian. Nici în versuri nu îl veţi găsi şoptit printre rime inundate în lacrimi, versuri făcute ghemotoc  şi ascunse tainic în sân de femeie îndrăgostită.

Şi totuşi, Edifier este un personaj şarmant cu o voce ce se insinuează printre cele mai ascunse sentimente. Îţi susură în urechi inflexiuni ce te vor vrăji şi cărora nu le vei putea rezista. Îl vei asculta uimit şi plin de emoţie. Elegant şi modern în ţinutele sale impresionante, Edifier îţi subjugă şi îţi încântă privirile. O combinaţie fatală de sunet şi ţinută! Irezistibil prin prezenţă, strălucitor prin forme, seducător prin chemările sale, Edifier îţi aduce bucurie în suflet. Cu el visezi valsând, cu el trăieşti pasiunea tangoului, cu el tresari în acorduri de pian, cu el suspini în mişcările arcuşului de vioară, cu el… Edifier, Edifier, Edifier… fire, fire, fire!!!

 


 

Edifier este un brand construit şi definit de trei concepte: pasiunea pentru sunet, pasiunea pentru design şi pasiunea pentru calitate. „A pasion for sound” este o adevărată declaraţie!

Edifier este un constructor de sisteme audio… Nu! Sună atât de banal! Nu este un constructor, este un adevărat designer de sisteme audio. Închipuiţi-vă un Jean Paul Gaultier rătăcit în această lume a sistemelor audio. Un sunet special ce se poziţionează în zona premium şi un design ce nu vă va lăsa indiferenţi. Nu vă dau preţuri, nu vă spun unde le găsiţi, vă dau doar câteva nume desprinse parcă dintr-o lume fascinantă: Luna Eclipse, Aurora, Breathe, Exclaim, Predator, Prisma, Spinnaker.

Câteva poze cu aceste minuni de boxe Edifier:

Luna Eclipse

Spinnaker

Predator

Prisma

P.S. Nu este un advertorial şi vă rog să nu îl trataţi ca pe un advertorial!

8 Comments

 1. este o reclamă gratuită? 🙂
  oricum… altceva voiam a zice: mie cuvântul îmi aduce gust şi imagine de fier, metalic, rece adică şi mai puţin fire (foc).
  ca să vezi cum ne sunt percepţiile pornind de la acelaşi cuvânt. 🙂

  • Nu este o reclamă, este un fel de „am ascultat aşa ceva”! Au un sunet foarte bun şi arată incredibil de frumos!
   Există o legătură între mine şi Edifier, doar atât. Sunetul şi imaginea lor, liniile, toate mi-au transmis ceva cald. 🙂

 2. Descrii o chemare dată de simțul ce aduce muzicalitatea sunetului, vibrația ce transformă ecoul în pasiune.

  O prezentare pe care eu o interiorizez dincolo de scopul vizibil, așa că îmi deschid percepția către cuvintele rezonante: pasiune, chemare, vals, tango.
  Mă simt bine citindu-te!

  Sper să ne faci și o recomandare muzicală, astfel încât sunetul să-şi găsească deplinătatea funcționării!

 3. Chiar dacă ar fi un advertorial nu m-ar deranja.
  Se simte că îţi plac şi asta este tot ce contează!
  Spor în toate!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »
%d blogeri au apreciat: