Hotărâsem ca acest articol să nu îl mai scriu, considerând că un abandon îmi răpeşte „dreptul” de a mai povesti despre experienţa SuperBlog 2013 şi de a mai face bilanţul unei curse neterminate. Nedreaptă decizie! OK, am abandonat! Şi? Am abandonat SB dar nu m-am abandonat pe mine!!! Am câţiva prieteni care m-au citit constant în această perioadă, care au înţeles efortul depus şi care m-au încurajat în permanenţă prin comentariile lor (mă refer strict la cei neimplicaţi în SB, cât şi la cei care nu au blog). Le mulţumesc pentru susţinerea şi pentru prezenţa lor printre rândurile mele!!! În primul rînd pentru ei vreau să scriu acest articol.

alergatorAm scris la 18 probe din 28. Am încercat să o fac într-un mod cât mai inedit şi mi-am lăsat imaginaţia să zburde în abordarea temelor date, aducând un strop de culoare şi de emoţie. Am făcut-o aşa cum mi-am promis la înscrierea în concurs, să scriu cât mai liber, cât mai puţin constrâns de regulile concursului indiferent de consecinţe, astfel ca „poveştile” mele să fie cât mai departe de un advertorial. Notele obţinute m-au poziţionat în top zece în clasamentele intermediare, ocupând poziţii de la locul 9 până la locul 1 (inclusiv). Evident că aceste amănunte nu mai au nicio semnificaţie în contextul concursului ţinând cont că în urma abandonului am terminat pe locul 102 din 215 concurenţi la start. Dar la fel de evident este şi faptul că articolele mele rămân scrise şi martore a frumoasei curse neterminate.

De ce am abandonat? La km 19 m-am oprit, am făcut un pas în lateral ieşind de pe pistă, am privit în jur şi am considerat că nu merită tot acest efort. Motive… multe şi subiective. Am simţit că nu îmi mai face plăcere să scriu pentru acest concurs… şi atât! Despre plusurile şi Minusurile acestui concurs au punctat foarte bine cei care l-au dus până la capăt. În urma neterminatei mele participări la SB 2013 rămân câteva poveşti scrise cu suflet, cu emoţie, poate şi cu ceva inspiraţie, şi o frumoasă linie de clasament, chiar dacă s-a frânt la km 19.

 

Linia de clasament (s-au acordat note de la 0 la 100):

 

Etapa Articol pe blog Nota juriului Penalizare Total
Proba 1. Toyota Corolla. Frumoasa cu un scop precis Un înger pentru amândoi 99 0 99
Proba 2. Viata sanatoasa la tine acasa Magia Hurom si sufletul de copil 92 0 92
Proba 3. Doctorul personal al parului tau Pityriasis Capitis Terrae 93 0 93
Proba 4. Tentatii (i)rezistibile Prizonieri de lux 94 0 94
Proba 5. Cand te gandesti la Miez de Lapte, la ce te mai gandesti? În miezul lucrurilor 90 0 90
Proba 6. Vacanta perfecta la Straja Dincolo de Amaru 90 0 90
Proba 7. Gentile reimaginate Reeija Petitoarea 90 0 90
Proba 8. Care este adevaratul secret al seductiei? Aleea dorintelor parfumate 98 0 98
Proba 9. Stampile si obiecte de papetarie accesibile Saptamâna magica 97 0 97
Proba 10. Ce ne mai place joaca! Debutantul 98 0 98
Proba 11. Jocurile copilariei versus jocurile vietii de adult Verde si cenusiu 88 0 88
Proba 12. Acasa la LuxuryGifts Dar în cer 70 10 60
Proba 13. Redescopera lumea dintr-un hibrid Priusmalion 98 0 98
Proba 14. Blogging cu umor Folclorista dâmboviteana 93 0 93
Proba 15. Cosurile iti pot strica ziua! Adolescenti si versuri 91 0 91
Proba 16. Gustul copilariei, acum la atingerea unui singur buton! Bucataria de vara 98 0 98
Proba 17. Alege-l pe Killer King! Luna parfumului 98 0 98
Proba 18. Traieste visul american! America! America! 87 10 77
Probele 19-28. – abandon

 

Nota juriului Penalizări acumulate Nota finală Poziţia finală Număr concurenţi
1664 20 1644 102 215

 

Felicitări Danei Lalici pentru căştigarea concursului, cât şi celorlalţi prieteni care au dus SuperBlog pănâ la capăt!!!

 

Sursa FOTO

20 Comments

 1. Ai scris extrem de frumos, cum scrii de obicei. SuperBlog si clasamentul a pierdut un concurent talentat. Ai avut note foarte mari si nu stiu cine in locul tau ar fi facut la fel. Totusi, te admir pentru decizia de a iti pune viata personala pe primul plan, este dovada unui om care stie exact ce vrea.
  Iti multumesc pentru aprecire, iti multumesc ca mi-ai ramas aproape. De acum, reincepe petru toti viata obisnuita. Hai sa ne citim cu bne! Te imbratisez!

  • Îţi mulţumesc pentru cuvintele frumoase, Dana! Bine ai revenit printre rândurile mele! Primesc cu emoţie îmbrăţişarea ta. Hai să ne citim cu bine…

 2. Felicitari pentru notele obtinute, dar mai ales pentru articolele scrise in cadrul SB, fiecare luat in parte a fost special, valorand mult mai mult decat poate sa spuna o banala nota de la 1 la 100… Ai pus mult suflet in tot ceea ce ai scris, si mai mult ca sigur ca daca ai fi putut continua si fi terminat pe un loc fruntas. Sa nu regreti nimic!

  • Nu regret nimic, mai ales când am atâţia prieteni lângă mine. Şi tu eşti unul din prietenii mei dragi! Îţi mulţumesc, Dor!

 3. Bravo Adrian!felicitari pentru toate articolele frumoase scrise! Important este ca ai participat si ai creat toate acele povesti frumoase! Agnes

  • Mulţumesc frumos, dragă Agnes! Mă bucur că ţi-au plăcut poveştile mele.

 4. Ti-am fost alaturi de la inceput până la sfarsit. Am tot incercat sa te intorc din drum, dar in final am ales sa-ti respect hotarârea. Esti un castigator! ȘI totusi, pacat! Stii tu, de ce!!!!

  • roxana manea Reply

   ‘Uneori trebuie sa mori putin in interior,pentru a te putea renaste si ridica iarasi ca o versiune de a ta,mai puternica si mai inteleapta.’

   • Murim câte puţin şi renaştem în fiecare clipă… Mă bucur că eşti alături de mine, Nico!

  • Da, Maria! Îţi mulţumesc pentru că ai fost alături de mine, cum şi eu ţi-am fost alături, şi am crezut în tine! Ştiu de ce… şi mă bucură cuvintele tale!

 5. Nu stiu daca am avut aceleasi motive, dar si eu am abandonat la un moment dat.
  Pentru mine scrisul ramane ceva personal, si efortul de a scrie inspirat, la subiect si mai ales dupa niste cerinte stricte a fost prea mare. Asta inseamna ca inca nu sunt un blogger in adevaratul sens al cuvantului.
  Multa inspiratie in continuare!

  • Suntem bloggeri atâta timp cât scriem cu plăcere şi mai ales atunci când aducem o notă personală, emoţie… când transmitem ceva celui care citeşte. Nu are nicio legătura cu advertoriale sau concursuri. Chiar dacă am abandonat eu mă simt blogger! Îţi mulţumesc, Marcela.

  • Ştiu… te repeţi… şi eu ştiu că aştept fiecare comentariu al tău. Şi mai ştiu că la prima vizită în Constanţa te voi invita la o bere. Dacă şi ţie îţi va face plăcere! Mulţumesc, Radu.

 6. 🙂 Tot înainte, mândri pionieri! Nu ştiu dacă învăţăm numai din rămâneri. Cred că învăţăm şi din retrageri… 😉

  • „Utecistii de azi, comunistii de maine”… Mai ai carnetul de utecistă? Învăţăm şi din retrageri, şi din rămâneri… şi din neparticipări… viitoare.

 7. Multi au abandonat pe parcursul competitiei, insa doar doi m-au facut sa regret si sa ma intreb daca alegerea e a merge mai departe este cea mai potrivita: tu si alma. Pe voi v-am regretat, pentru ca stiam ca puteti, pentru ca imi doream sa pot si eu alaturi de voi.

  • Îţi mulţumesc mult, Vienela! O astfel de apreciere de la tine înseamnă foarte mult! Mă bucur că ai dus concursul până la capât şi că ai luptat frumos!

 8. Adrian, felicitări pentru ce ai scris în Superblog dar şi mai multe felicitări pentru ceea ce faci aici, pe blog. Cel mai important lucru este că scrii foarte frumos!
  În altă ordine de idei, scuză-mă şi tu pentru întârzierea legată de răspunsul la întrebarea ta. Desigur că sunt de acord, dar trimite-mi fotografia pe e-mail la adresa de pe blog, de la contact. O voi folosi pentru postarea de luni, care va fi şi ultima de acest gen.
  Mulţumesc şi week-end plăcut să aveţi!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »
%d blogeri au apreciat: